Munish (33) Gespreksmaker

Een goed gesprek kan leiden tot ontwikkeling, groei en nieuwe energie. Maar een gesprek kan ook vreselijk saai of ineffectief zijn. Dus hoe zorg je voor een gesprek waarin je meerwaarde creëert: dieper begrip, een gedeeld verhaal,
koers en strategie? Bel de Gespreksmaker!


In mijn werk als bestuurder, adviseur bij de overheid en docent heb ik gemerkt dat ik in mijn element ben bij het maken van gesprekken die wél tot iets leiden. Om die reden start ik een eigen bedrijf: Gespreksmaker. Ik doe dit gecombineerd met mijn baan en ga het eerste jaar vooral zaken uitproberen (alle tips zijn welkom!). 

Ik maak en begeleid dus niet zomaar gesprekken, maar gesprekken waarin iets gebeuren moet. Denk aan een gesprek waarvan je wilt die leidt tot nieuwe inzichten en verbindingen (strategisch sparren); een gesprek waarin je wilt dat conflicten uit de lucht genomen worden (bemiddeling) of een congres waarin je een groter publiek wil inspireren (gespreksleider).

In principe kan ik voor elke sector gesprekken maken omdat ik me vooral focus op het proces. Qua netwerk en inhoudelijke kennis ben ik niettemin het meest thuis bij onderwijs, diversiteit, wetenschap, kunst- en cultuur, lobby, overheid & integriteit. Wat dit laatste betreft zal ik steeds erop letten of de opdracht verenigbaar met mijn werk voor diezelfde overheid.

Doe je mee aan de start van Gespreksmaker? Tips, suggesties, adviezen én vooral opdrachten zijn van harte welkom.

facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail