Wil je je goed (mondeling) uitdrukken, zodat overkomt wat je bedoelt? Dat is niet altijd eenvoudig. Als Gespreksmaker wil ik mijn kennis en ervaring met je delen om jouw gespreksvaardigheid te versterken. Ik bied hiervoor zaterdagochtend trainingen aan. De eerste vindt op zaterdag 9 januari 2016 plaats in Rotterdam. Begin het jaar goed en meld je snel aan. 

In deze training oefen je met technieken (soms met een stukje theater erbij), krijg je van mij spreekadvies en leer je andere interessante mensen kennen. Uiteraard gebeurt alles onder het genot van goede koffie en een nieuwsgierige Gespreksmaker. De eerste training vindt dus plaats op 9 januari 2016. Deze staat in het teken van communicatie op kantoor, waar slechte communicatie een hoop stress kan veroorzaken. Er is plek voor maximaal 6 personen.

Interesse? Geef je op via info@gespreksmaker.nl 
Locatie: vlakbij Rotterdam CS (locatie volgt) 
Datum + tijd: 9 januari, 9.30 – 12.30 uur
Kosten: 50 euro, incluis BTW + goede koffie
Kleding? Jouw zaterdagochtend look

facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail