De Gespreksgym op zaterdagochtend van 6 februari zit vol! Heb je wél interesse maar stond je nog te twijfelen? Meld je dan aan voor de ‘goh-toch-nog-een-plekje lijst’. Ik bericht je een week eerder met uitsluitsel over deelname.

Tijdens de Gespreksgym deel ik mijn inzichten en ervaringen rond goede gespreksvoering. Kennis kun je opzoeken in een boekje, inzicht moet je ervaren.

Kom het ervaren bij de Gespreksmaker.

SAVE THE DATE – Pak je telefoon en zet 31 maart in de avond op ‘bezig’. Want Rotterdamse schrijfster Shantie Singh – vrouwlief, de meest slimme en mooie vrouw die ik ken – en ikzelf presenteren dan onze 1e gezamenlijke theaterproductie in het bibliotheektheater van Rotterdam. Gaan we heel snel nog meer over vertellen, maar voor nu: zet hem alvast in je agenda.

facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail