In echte goede gesprekken gebeurt er iets: je voelt dat de sociale chemie goed is, prettig voelt en ontspannend is. Wanneer en waarom gebeurt dit eigenlijk? Wat is de factor waardoor verbinding ontstaat in het intermenselijke contact: het V-(binding) deeltje?

Ik wil hiernaar op zoek gaan. Daarom wil ik een intermenselijke ontmoeting nabootsen in een ‘Great Human Collider’. Hiervoor heb ik participanten nodig.

In de GHC laten we mensen op elkaar ‘botsen’. Vervolgens bestuderen we wat er gebeurt via de onderzoekmethodiek van het goede gesprek, die ik als Gespreksmaker uitvoer.

Uiteindelijk is het doel om meer te weten te komen over het V-(binding) deeltje.  Wil jij dit ook? Meld je aan voor de GHC! Deelname kost 10 euro. Voorlopige datum: zaterdag 12 maart. Locatie volgt. Schrijf je alvast (vrijblijvend) in via info@gespreksmaker.nl

facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail