Missie

Ik wil verbinden

Ik ben een connector die mensen aan mensen verbindt. Via nieuwe verbindingen wil ik nieuwe vormen van denken voeden, de kans op zakelijke successen vergroten en conflicten uit de lucht nemen. Ik ben uw procesbegeleider in kleinere en grotere groepsgesprekken.

Gespreksleiding/moderator, dagvoorzitter, mediation, bemiddeling

Ik wil verbeteren

Op mijn manier wil ik bijdragen aan een hoge kwaliteit van leven voor zo veel mogelijk mensen. Om dat te bereiken, zet ik samen met mijn vrouw en schijfster Shantie Singh projecten op. De wereld samen een stukje mooier maken, dat is onze allerbelangrijkste missie.

Speciale projecten, mentorschap, Shantie Singh, #wereldverbeteren

Ik wil inspireren

Inspireren met een gesprek dat u bijblijft en waar u wat aan hebt, zowel zakelijk als privé. Ik bied advies aan, op basis van inhoudelijke expertise, betrokkenheid en een luisterend oor.

Strategisch advies, coaching, mediation, (spoken) columns, lezingen

Ik wil creëren

Ik wil met u brainstormen, nieuwe ideeën uitdenken, innovatie stimuleren. Nieuwe producten ontdekken en promoten. Ik ben uw partner in crime en connect u met de juiste mensen..

Brainstormen, coaching, strategie-en visieontwikkeling

Elaine Mak

Professor of Empirical Study of Public Law , Erasmus School of Law

"Munish maakt makkelijk contact en toont oprechte belangstelling voor anderen. In een groep neemt hij graag de leiding en zorgt hij ervoor dat iedereen betrokken wordt. Munish is bovendien sterk in persoonlijke gesprekken, waarin hij goed naar zijn gesprekspartner luistert en constructief advies geeft. Hij was in dit opzicht een perfect klankbord tijdens onze gedeelde periode als collega's aan Erasmus School of Law."

Ricardo J. Burgzorg

Raadslid , Rotterdamse Raad voor Kunst en Cultuur

"Munish is een uitstekende spreker en debater. Hij beschikt als bestuurder over strategisch denkvermogen én goed ontwikkelde relationele, communicatieve vaardigheden. Daarnaast is Munish altijd goed gemutst!"

Guiselaine Capella

Databeet

"Munish is naast een super supporter van zijn vrouw Shantie een begaafde spreker! Hij weet altijd wel een gespreksstof te vinden en andere te boeien met zijn verhalen, grappen of serieuze discussies. In dat laatste is hij altijd geïnteresseerd om jouw mening te horen en de reden achter die mening."

Awinaash Ramadhin

Lecturer Tax Law , Hogeschool Leiden

"Betrouwbaar, oprecht geïnteresseerd in mensen en integer, zo ken ik Munish. Hij is een geboren mediator en met hem krijg je value for money."